Subscriu-te a nostra Newsletter Newsletter

Subscriu-te a nostra Newsletter

OSV, Morricone i Rota

L’Orquestra Simfònica del Vallès ret homenatge a Morricone i Rota amb una gira de 5 concerts

 

‘HOMENATGE A ENNIO MORRICONE & NINO ROTA’
Teatre La Faràndula (Sabadell): Divendres 18 novembre – 20 h
Palau de la Música Catalana: Dissabte 19 novembre – 18.30 h
Factoria Cultural de Terrassa: Divendres 25 novembre – 20 h
Palau de la Música Catalana: Dissabte 3 desembre – 18.30 h
Teatre – Auditori Sant Cugat: Diumenge 4 desembre – 19 h

 

L’Orquestra Simfònica del Vallès presenta del 18 de novembre al 4 de desembre, cinc concerts dedicats a la música de cinema amb dos dels millors compositors del gènere del S.XX, els italians Ennio Morricone i Nino Rota, amb bandes sonores que van marcar una època en la vida de moltes generacions i van crear un llenguatge propi: pel·lícules com Cinema Paradiso, La muerte tenía un precio, El bueno, el feo y el malo, La misión, Amarcord, El Padrino o La strada entre moltes altres es podran escoltar fins a cinc vegades a Barcelona, Sabadell, Terrassa i Sant Cugat del Vallès.

El director Rubén Gimeno, es posarà al capdavant de l’orquestra en tots els concerts que se celebraran al Teatre La Faràndula de Sabadell (divendres 18/11), Palau de la Música Catalana per partida doble (dissabte 19/11 i 3/12), la Factoria Cultural de Terrassa (divendres 25/11) i al Teatre-Auditori de Sant Cugat (diumenge 4/12).

L’actor de doblatge, Salvador Vidal, posarà veu al nou guió de Jordi Cos per enllaçar cada peça musical. Escoltarem algunes de les pàgines musicals més celebrades de la història del cinema amenitzades per una de les veus més reconegudes responsable de doblar la veu original de Jeremy Irons, Harrison Ford, Liam Neeson, Richard Gere, Ed Harris, Mel Gibson o Richard Dreyfuss, entre d’altres. Una temporada més, la Simfònica del Vallès farà visibles els actors més invisibles del cinema: la música i la veu del doblador.

El concert, a més, comptarà amb les veus de dues cantants solistes: Andrea Martí (soprano) i Marta Cordomí (mezzosoprano), i Sergi Raya a l’harmònica i les Corals Cantiga (Montse Meneses, directora) i Sinera (Isabel Mantecón, directora) seran els responsables d’interpretar conjuntament amb l’orquestra les obres de Morricone dedicades al gènere cinematogràfic Spaghetti western.

Utilitzem galetes per personalitzar contingut i anuncis, per oferir funcions de xarxes socials i per analitzar el nostre trànsit. També compartim informació sobre el vostre ús del nostre lloc amb els nostres socis de xarxes socials, publicitat i anàlisi. View more
Acceptar
Rebutjar