Subscriu-te a nostra Newsletter Newsletter

Subscriu-te a nostra Newsletter

Junta Gral. Extraordinària d’Accionistes OSV SAL

Convocatòria de la Junta General Extraordinària d’Accionistes de la societat “Orquestra Simfònica del Vallès, S.A.L.”

 

Sabadell, a 12 d’agost de 2022

 

En la meva condició de President del Consell d’Administració de la societat Orquestra Simfònica Del Vallès, S.A.L. (la “Societat”), mitjançant la present procedeixo a comunicar l’acord del Consell d’Administració, amb data 12 d’agost de 2022, en virtut del qual se’ls convoca a la reunió de la Junta General Extraordinària d’Accionistes de la Societat, que es celebrarà a Sabadell, al carrer Narcís Giralt, número 40, el proper dia 13 de setembre de 2022, a les 10:00 hores, d’acord amb el següent:

 

ORDRE DEL DIA

Primer.-        Nomenament del President i Secretari de la reunió.

Segon.-         Presentació de línies estratègiques i pla d’actuació de futur.

Tercer.–         Aprovació de la renúncia de tres membres del Consell d’Administració i nomenament dels nous membres del Consell d’Administració de la Societat.

Quart.–          Aprovació de la modificació de certs aspectes del RRI de la Societat corresponents al règim laboral i el règim disciplinari.

Cinquè.–        Redacció, lectura i, en el seu cas, aprovació de l’acta de la reunió.

 

Atentament,

 

Jordi Cos Pedrol

President del Consell d’Administració

 

 

 


P.S.1- S’acompanya a la present model de proxy o delegació d’assistència per a aquells accionistes que desitgin delegar la seva representació en la Junta a favor d’un altre accionista o no.

Utilitzem galetes per personalitzar contingut i anuncis, per oferir funcions de xarxes socials i per analitzar el nostre trànsit. També compartim informació sobre el vostre ús del nostre lloc amb els nostres socis de xarxes socials, publicitat i anàlisi. View more
Acceptar
Rebutjar