Subscriu-te a nostra Newsletter Newsletter

Subscriu-te a nostra Newsletter

Complement_JGA OSV SAL

Complement a la Convocatòria de la Junta General Ordinària d’Accionistes de la societat “Orquestra Simfònica del Vallès, S.A.L.”

 

Sabadell, a 12 de maig de 2023

 

En relació a la reunió de la Junta General Ordinària d’Accionistes de l’Orquestra Simfònica Del Vallès, S.A.L. (la “Societat”), degudament convocada el passat 27 d’abril de 2023, per a la seva celebració a Sabadell, al carrer Narcís Giralt, número 40, el proper dia 30 de maig del 2023, a les 10:00 hores, per acord del Consell d’Administració, de conformitat amb la sol·licitud de publicació d’un complement a la convocatòria de Junta General Ordinària enviada al President del Consell d’Administració de la Societat per l’accionista Sr. Lluís Cabal Guarro, titular de més del cinc per cent (5%) del capital social, es procedeix a publicar, d’acord amb el que es disposa a l’article 172 de la Llei de Societats de Capital, el present complement de convocatòria de la indicada Junta General Ordinària.

D’acord amb l’anterior, s’inclou un nou punt 10 a l’Ordre del dia amb el següent tenor literal:

 

Dècim.-     Aprovació, en el seu cas, de l’elecció del Sr. Lluís Cabal Guarro com a membre del Consell d’Administració.

 

Conseqüentment, els punts 10, 11 i 12 previstos originàriament a l’Ordre del dia de la convocatòria de la Junta General Ordinària s’entendran renumerats, passant a ser els punts 11, 12 i 13 de l’Ordre del dia.

 

Atentament,

 

Jordi Cos Pedrol

President del Consell d’Administració

Utilitzem galetes per personalitzar contingut i anuncis, per oferir funcions de xarxes socials i per analitzar el nostre trànsit. També compartim informació sobre el vostre ús del nostre lloc amb els nostres socis de xarxes socials, publicitat i anàlisi. View more
Acceptar
Rebutjar