Subscriu-te a nostra Newsletter Newsletter

Subscriu-te a nostra Newsletter

GRANS HEROÏNES DEL CINEMA

L’Orquestra Simfònica del Vallès estrena la seva nova producció “Grans heroïnes del cinema” sota la direcció Virgínia Martínez i amb la participació de Mercè Montalà

Aquest cap de setmana, l’Orquestra Simfònica del Vallès estrena la seva nova producció “Grans heroïnes del cinema” a La Fact Cultural de Terrassa (divendres 3 febrer, 20h), al Palau de la Música Catalana (dissabte 4 febrer, 18:30h), en el marc del cicle Simfònics al Palau, i al Teatre-Auditori de Sant Cugat (diumenge 5 febrer, 19h).

La proposta, sota la direcció de Virgina Martínez, suposa un homenatge a les protagonistes de grans pel·lícules que van marcar un abans i un després en la vida de moltes generacions i que són grans fites de la música contemporània dels segles XX i XXI. Amb guió original de Jordi Cos, els concerts compten amb les narracions de l’actriu de doblatge Mercè Montalà i també amb projeccions d’imatges d’aquestes reconegudes pel·lícules.

Quant al repertori, en el concert es barreja el clàssic amb el modern, Hollywood amb Europa, i és també un passeig per la comèdia, la ciència-ficció, l’aventura, el musical i el terror, en un recorregut que també és el la història de la música de cinema.

Virginia Martínez és l’actual directora titular i artística de l’Orquestra Simfònica de la Regió de Murcia (OSRM) i és la segona vegada que es posa al capdavant de l’OSV, després de dirigir-la en el concurs de joves talents, El Primer Palau.

Mercè Montalà és actriu de teatre, televisió i doblatge i posa la seva veu al servei de grans actrius de Hollywood com Emma Thompson, Annette Bening, Sharon Stone, Uma Thurman, Catherine Zeta-Jones, Julia Roberts o Meryl Streep. Aquesta és la segona vegada que col·labora amb l’Orquestra Simfònica del Vallès, després de presentar juntament amb l’actor de doblatge Salvador Vidal el concert John Williams i els immortals del cinema l’any 2016.

 

321

Utilitzem galetes per personalitzar contingut i anuncis, per oferir funcions de xarxes socials i per analitzar el nostre trànsit. També compartim informació sobre el vostre ús del nostre lloc amb els nostres socis de xarxes socials, publicitat i anàlisi. View more
Acceptar
Rebutjar