Subscriu-te a nostra Newsletter Newsletter

Subscriu-te a nostra Newsletter

Fundació Òpera Catalunya

Compromesos amb la cultura i el territori

 

La Fundació Òpera a Catalunya neix per donar continuïtat a la tasca històrica realitzada per l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell i el cicle Òpera a Catalunya, reforçant els seus valors i amb vocació de creixement. El relleu entre les dues entitats es produeix definitivament al gener de l’any 2020.

Després de 39 anys, l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell ha passat el relleu a la nova Fundació Òpera a Catalunya, formada per la pròpia AAOS, l’Orquestra Simfònica de Vallès, la Fundació Banc de Sabadell i la Fundació Fluidra.

Les quatre entitats tenim l’origen i la seu social a la ciutat de Sabadell i mantenim una llarga trajectòria de compromís amb la cultura arreu del territori català.

El circuit d’Òpera a Catalunya està integrat per les ciutat de Sabadell, Sant Cugat de Vallès, Manresa, Granollers, Reus, Girona, Vic, Tarragona, Lleida, Viladecans, Tortosa i Barcelona.

El compromís d’aquestes ciutats i institucions fa possible que Catalunya compti amb un model únic que permeti la difusió i el gaudi de l’òpera al territori, sempre comptant amb el suport de la Fundació Banc Sabadell i l’Ajuntament de Sabadell.

LA FUNDACIÓ ÒPERA A CATALUNYA ES BASA EN ELS VALORS DE L’EMPRENEDORIA, LA SOSTENIBILITAT, L’ARRELAMENT, EL TALENT I LA PROJECCIÓ CULTURAL.

ELS NOSTRES OBJECTIUS SÓN LA CREACIÓ, PRODUCCIÓ, DIRECCIÓ, EXHIBICIÓ I COMUNICACIÓ DE LES PRODUCCIONS OPERÍSTIQUES I LÍRIQUES DONANT CONTINUÏTAT A L'ACTIVITAT ACTUAL.

Utilitzem galetes per personalitzar contingut i anuncis, per oferir funcions de xarxes socials i per analitzar el nostre trànsit. També compartim informació sobre el vostre ús del nostre lloc amb els nostres socis de xarxes socials, publicitat i anàlisi. View more
Acceptar
Rebutjar